Must Have Detailing

Studio de individualizare si îngrijire pentru autoturisme, oferind servicii unice și garantate la timp
Comandă un apel

BENEFICII

01
Garant de încredere
02
Punctualitate
03
Politica
de prețuri
argumentată

Lipire

în folie camuflată

DESCRIERE

Autoturisme sunt lipite cu o folie de camuflaj pentru a le oferi un aspect atractiv. Cu acesta, este posibil să ascundeți deficiențele corpului. Există mai multe tipuri de folie pe culoare. Textura este posibilă pentru a alege o acoperire mată sau lucioasă.

ETAPE
Lipirea se realizează în intervalul de temperatură între 10 și 30 de grade.
 1. Curățarea ruginii, chitului și grundului;
 2. Degresarea suprafeței;
 3. Lipirea corpului;
 4. Încălzirea cu suflanta de aer cald;
 5. Lăsând mașina într -o cameră caldă pentru o zi.

REZULTATE

Ca urmare a lipirii mașinii cu o folie de camuflaj, corpul obține un aspect atractiv. În plus, mașina devine protejată de condiții adverse de mediu: lumina soarelui, pietre și precipitații.
Lipire
Placare detaliilor cu crom negru
DESCRIERE
Lipirea pieselor negre cromate se realizează în prezența zgârieturilor și fisurilor pe ele. Cromarea este o pulverizare instabilă și, foarte des, aspectul pe caroseria mașinii se deteriorează. Pentru a scăpa de astfel de deficiențe, cromul este vopsit în negru.

ETAPE
 1. Pregătirea suprafeței cu șmirghel;
 2. Degresare;
 3. Primer și colorare;
Suprafața cromată pregătită arată ca aluminiu. După pregătirea preliminară, această suprafață este vopsită, pre-degresată și amorsată.

REZULTATE
Lipirea pieselor cromate în   culoarea neagră protejează vopseaua corpului și   ascunde daunele: zgârieturi, chipsuri și alte defecte. Ca urmare, calitatea vopselei rămâne de mai mulți ani, precum și aspectul mașinii.
Lipire
Reclame
DESCRIERE
Aplicare autocolantelor publicitare pe geamul din spate, geamurile laterale și capota mașinii face ca mașina să iasă în evidență pe fundalul altora și aduce vânzări suplimentare proprietarului său. Hârtia și autocolantele de vinil se mențin perfect pe suprafața mașinii.
ETAPE
Etapele aplicării autocolantelor pe   sticla și   capota auto:
 1. Curățarea sticlei sau capotului cu ajutorul chimiei profesionale;
 2. Aplicație și fixarea acestuia;
 3. Lipirea unui autocolant de la mijlocul  la marginea .

REZULTATE
Lipirea autocolantelor pe sticlă și capotă are multe avantaje. Proprietarii de mașini îl pot folosi pentru a crește vânzările. Autocolantele de vinil pot fi folosite de câțiva ani și pot rezista spălării corpului și condițiilor adverse de mediu. Rugina și zgârieturile nu se formează sub un astfel de produs, ca urmare a creșterii duratei de viață a mașinii.
Lipire
Folie din PVC antigravel
DESCRIERE
Lipirea corpului cu folie antigravel este necesară pentru a proteja vopseaua și optica mașinii de deteriorarea mecanică. În activitatea lor, specialiștii folosesc folie premium și oferă clienților o garanție de 5 ani.

ETAPE
 1. Curățarea corpului și uscarea;
 2. Demontarea pieselor posibile;
 3. Degresarea suprafeței;
 4. Aplicare rapidă a foliei.
După aplicare, mașina trebuie să se usuce complet în decurs de 12-24 de ore.

REZULTATE
Protecția antigravel garantează siguranța vopselei corpului. Cu acest produs unic, nu numai că puteți proteja în mod fiabil mașina, dar puteți crea și o imagine originală și un aspect memorabil.
Lipire
Folie poliuretanică antigravel (PPF)
pe faruri / bare de protecție / capotă / aripi / oglinzi / praguri / arcuri / zona de sub mânere / zona de încărcare a bagajelor

DESCRIERE
Folie poliuretanică antigravel este o modalitate excelentă de a proteja corpul mașinii de deteriorarea mecanică. Grosimea produsului este de 200 microni. Folie este un polimer termoplastic care protejează fiabil mașina.

ETAPE
 1. Curățarea resturilor și murdăriei de pe suprafața mașinii;
 2. Degresarea cu soluții speciale;
 3. Lipire.

REZULTATE
Lipirea foliei poliuretanică antigravel previne apariția zgârieturilor și a altor deteriorări mecanice ale vopselei. Un astfel de produs protejează suprafața de acțiunea substanțelor chimice și a reactivilor.
Оклейка
Антигравийной (PPF) полиуретановой пленки
на фары / бампера / капот / крылья / зеркала /пороги / арки / зону под ручками / зона погрузки багажа

ОПИСАНИЕ
Антигравийная полиуретановая пленка — прекрасный способ защитить кузов машины от механических повреждений. Толщина изделия представляет 200 мкр. Такая пленка — термопластичный полимер, надежно защищающий машину.

ЭТАПЫ
 1. Удаление мусора и загрязнений с поверхности автомобиля;
 2. Обезжиривание специальными растворами;
 3. Оклеивание.

РЕЗУЛЬТАТЫ
Оклейка антигравийной полиуретановой пленки предупреждает появление царапин и других механических повреждений на лакокрасочном покрытии. Такое изделие защищает поверхность от действия химических веществ и реагентов.
Lipire
Lipire de poliuretan
DESCRIERE
Lipirea poliuretanică protejează caroseria mașinii, material nu este vizibil pe ea. Folie transparentă protejează fiabil corpul și păstrează prezentarea mașinii timp de mulți ani. Datorită elasticității, experții o aplică rapid pe caroseria și optica mașinii.

ETAPE
 1. Utilizarea resturilor și a murdăriei  de pe suprafața   a mașinii;
 2. Degresarea cu soluții speciale;
 3. Lipirea cu folie transparentă al corpului și farurilor;

REZULTATE
Folie transparentă protejează vopseaua de deteriorarea mecanică. Datorită produsului, corpul este protejat în mod fiabil de coroziune și vă permite să mențineți aspectul excelent al mașinii timp de mulți ani. Poliuretanul are un randament ridicat, astfel încât locul lipit nu diferă de alte zone.
Lipire
Ceară
DESCRIERE
Acoperirea cu ceară îmbunătățește aspectul mașinii și creează o protecție invizibilă a suprafeței. În timpul procesării, particulele de ceară sunt încălzite și topite sub influența temperaturii ridicate. Prin urmare, ceara umple toate fisurile chiar minime pe vopseaua mașinii.

ETAPE
 1. Curățarea suprafeței mașinii de murdăria;
 2. Uscare;
 3. Aplicarea ceară diluată în apă fierbinte cu un burete;
 4. Aplicarea lustruirii.
Ceara se usucă rapid și formează o protecție invizibilă hidrofugă pe suprafața corpului.

REZULTATE
Protejarea suprafeței mașinii de contaminare. Folie de protecție invizibilă va proteja vopseaua și va respinge murdăria și apa din ea.
Lipire
Cuarț
DESCRIERE
Acoperirea cu cuarț constă în aplicarea unui strat de nanoceramică pe corp. Compoziția produsului aplicat depinde de producător, dar conține întotdeauna cuarț.

ETAPE
 1. Spălarea mașinii cu șampon și degresarea suprafeței;
 2. Dacă este necesar, lustruirea locală a elementelor individuale;
 3. Aplicarea compoziției de cuarț. Numărul de straturi este determinat de un specialist.
Se observă un interval de cel puțin o oră între fiecare strat.


REZULTATE
Siliciul pătrunde în porii vopselei și le umple complet. Lumina soarelui care cade pe particulele de cuarț este refractată și reflectată. Ca urmare, corpul începe să strălucească și dobândește o luciu de oglindă. Proprietățile protectoare ale stratului de acoperire variază în funcție de compoziția și metoda de aplicare aleasă de specialiști.
Lipire
Folie atermică
DESCRIERE
Атермальную пленку наносят для защиты лакокрасочного покрытия от ультрафиолетовых лучей. Такое изделие придает стеклам зеленоватый и синеватый оттенок. Но она не является полноценной тонировкой и не затемняет стекла.

ЭТАПЫ
Se aplică un film atermică pentru a proteja vopseaua de razele UV. Produsul conferă sticlelor o nuanță verzui și albăstrui. Dar  nu este o nuanță cu drepturi depline și Nu  întunecă ferestrele.

REZULTATE
Folie atermică protejează împotriva luminii UV. 99% dintre șoferi și pasageri sunt protejați de efectele nocive ale luminii solare. Spre deosebire de folie neagră, athermalul nu afectează vizibilitatea în întuneric. Datorită faptului că nu mai mult de 30% din razele soarelui pătrund în interior, interiorul este protejat de arsuri.
Lipire
Folie bronată (sticlă frontală)
DESCRIERE
Folie bronată este cea mai adesea lipită peste barele de protecție, capota și laturile – cele mai vulnerabile locuri. În funcție de bugetul clientului, mașina poate fi lipită complet. Folie transparentă este invizibilă și trece razele ultraviolete, deci există o arsură uniformă a vopselei.

ETAPE
Spălarea mașinii și curățarea suprafețelor. Pregătirea foliei după dimensiune și lipire.

REZULTATE
Folie bronată protejează mașina de deteriorarea zilnică în timpul funcționării sale. Pietrișul, reactivii, nisipul și insectele strică vopseaua în timp. Folie sigilează vopseaua în forma sa originală, iar mașina arată nouă. Este posibilă protecție farurilor și a sticlelor.
Lipire
Lipirea completă a corpului
DESCRIERE
Lipirea completă a corpului vă permite să protejați corpul și optica mașinii de deteriorarea mecanică. Acest serviciu schimbă aspectul mașinii și poate fi utilizat pentru nuanțare și protecție împotriva deteriorării.

ETAPE
 1. Spălarea automobilului;
 2. Demontarea, ca și în cazul vopsirii;
 3. Măsurători ale detaliilor;
 4. Măsurarea materialului;
 5. Aplicarea foliei.

REZULTATE
Lipirea corpului vă permite să-l protejați de deteriorarea mecanică și de efectele adverse asupra mediului. După lucrările efectuate, suprafața nu este supusă ruginii și altor deteriorări, iar mașina are un aspect prezentabil
Lipire
Acoperire ceramică
DESCRIERE
Acoperirea ceramică este o alternativă excelentă la ceara de protecție. Nu se șterge și nu se distruge în timpul spălării auto. Acoperirea ceramică poate fi utilizată de 2 ani și mai mult. Totul depinde de calitatea aplicării și îngrijirii.

ETAPE
 1. Spălarea mașinii și uscarea completă;
 2. Tratarea suprafeței cu lut de curățare;
 3. Îndepărtarea oricăror produse de protecție;
 4. Lustruire cu pastă abrazivă;
 5. Curățarea suprafeței de resturile de pastă de lustruit;
 6. Aplicarea compoziției ceramice.

REZULTATE
Acoperirea ceramică protejează fiabil mașina. Nu este expus la substanțe chimice și poate fi îndepărtat numai cu un material abraziv. Ca urmare, suprafața mașinii va fi protejată de deteriorarea mecanică timp de mulți ani.
Оклейка
Керамическое покрытие на пленку
ОПИСАНИЕ
Керамическое покрытие на пленку можно нанести на винил и полиуретан. Использование такого способа позволяет сохранить привлекательность автомобиля.

ЭТАПЫ
 1. Очищение рабочей площади;
 2. Cушка кузова;
 3. Нанесение смеси равномерным слоем;
 4. Сушка машины.

РЕЗУЛЬТАТЫ
Керамическое покрытие на пленку автомобиля защищает кузов от механических повреждений: песка, гравия и других неблагоприятных веществ. Мастера выполняют обработку кварцевыми керамическими средствами, которые усиливают гидрофобные свойства полотна. В результате удается добиться ослепительного блеска автомобиля.

Lucrări de vopsire

mai multe detalii
mai multe detalii
Lucrări de vopsire
Lustruirea corpului
DESCRIERE
Lustruirea corpului este îndepărtarea unui strat subțire de vopsea prin mijloace mecanice. Ea este efectuată de specialiști certificați. În timpul acestuia, se folosesc mai multe mașini de lustruit și paste. Selectarea sistemului de lustruire se realizează individual pentru fiecare mașină

ETAPE
 1. Consultare
 2. Detaling-spălarea automobilului prin mijloace speciale
 3. Degresarea cu substanțe chimice profesionale
 4. Curățarea de înaltă calitate a vopselei cu un scrub auto
 5. Lustruirea
 6. Curățarea mașinii de particulele rămase de pastă de lustruit

REZULTATE
Ca urmare a lustruirii, culoarea caroseriei se îmbunătățește și se elimină până la 98% din zgârieturi. Ca rezultat, — extinderea duratei de viață a vopselei și curățenia corpului după aplicarea pastelor de lustruire.
Lucrări de vopsire
Vopsirea corpului
DESCRIERE
Pictura corporală este o procedură necesară pentru a elimina deficiențele vopselei. Acest serviciu este necesar în prezența zgârieturilor, fisurilor, chipsurilor și a altor daune.

ETAPE
 1. Spălarea automobilului;
 2. Pregătirea suprafeței pentru lucrări;
 3. Îndepărtarea coroziunii;
 4. Chit și grund;
 5. Vopsirea și lustruire.

REZULTATE
După vopsirea mașinii, aspectul său devine atractiv. Datorită vopselei, este posibilă recrearea prezentării vehiculului.

Spălătorie auto / Curățătorie chimică

mai multe detalii
mai multe detalii
mai multe detalii
Spălătorie auto / Curățătorie chimică
Spălarea corpului
DESCRIERE
Spălarea corpului— curățarea suprafeței cu ajutorul unui dispozitiv de pulverizare a apei și a chimiei profesionale. Un jet de apă care alunecă peste caroseria mașinii spală nisipul și alte impurități din acesta.

ETAPE
 1. Aplicarea detergentului pe corp;
 2. Spălarea substanțelor chimice profesionale sub presiune ridicată a apei;
 3. Acoperire cu compuși de protecție.

REZULTATE
Spălarea corpului vă permite să îl curățați de oricare dintre cei mai dificili contaminanți. În timpul spălării prin mijloace profesionale, praful, murdăria înrădăcinată și urmele de insecte sunt îndepărtate din corp. După terminarea spălării auto, mașina are un aspect atractiv și o vopsea strălucitoare.
Spălătorie auto / Curățătorie chimică
Spălarea motorului
DESCRIERE
Spălarea motorului vă permite să îl curățați de murdărie. Utilizarea chimiei profesionale protejează motorul și vă permite să obțineți rezultate excelente

ETAPE
 1. Scoaterea bateriei;
 2. Protecția generatorului împotriva apei;
 3. Protecție împotriva apă a cutiei de siguranțe;
 4. Aplicarea detergentului;;
 5. Clătirea și uscarea motorului;
 6. Aplicarea compoziției de protecție.

REZULTATE
Ca urmare, disiparea căldurii motorului este îmbunătățită. Acest lucru împiedică supraîncălzirea dispozitivului și defectarea prematură a acestuia. Motorul începe să funcționeze fără întreruperi. Aceasta implică o reducere a consumului de combustibil
Малярные работы
Мойка мотора
ОПИСАНИЕ
Химчистка позволяет справиться с серьезными загрязнениями. Она необходима при потускнении цвета обивки или неприятном запахе в салоне. Профессиональная химчистка мастерами нашей команды позволяет вернуть салону чистый и первозданный вид.

ЭТАПЫ
 1. Трехфазная мойка кузова;
 2. Деликатная чистка салона и багажника профессиональными средствами;
 3. Удаление бактерий и микроорганизмов озоногенератором;
 4. Качественная обработка кожаной обивки кондиционером.

РЕЗУЛЬТАТЫ
В результате клиент получает чистый салон автомобиля, обработанный профессиональной химией. После химчистки внутри уничтожается неприятный запах, а кожаная обивка надежно защищена в течение нескольких месяцев.

DETAILING

mai multe detalii
mai multe detalii
mai multe detalii
mai multe detalii
mai multe detalii
mai multe detalii
Detailing
Lustruire farurilor
DESCRIERE
Lustruirea farurilor este un serviciu în timpul căruia stratul superior deteriorat este curățat folosind o pastă de lustruit. În unele cazuri, maeștrii folosesc abrazivi în funcție de adâncimea defectelor.

ETAPE
 1. Pregătirea suprafeței;
 2. Şlefuire;
 3. Lustruire.

REZULTATE
Înainte de începerea procedurii, experții determină gradul de deteriorare a sticlei.
Ca urmare a procedurii, farurile devin complet transparente și diferă puțin de optica din fabrică. Transparența farurilor rămâne de mai mulți ani, se aplică o folie de protecție pe optică pentru a prelungi efectul.
Detailng
Scoaterea foliei de pe corp
DESCRIERE
Folie protejează corpul de deteriorarea mecanică și de condițiile adverse de mediu. Dar cu timpul, este necesară îndepărtarea foliei. În primul rând pentru înlocuire. Respectarea tehnologiei vă permite să evitați deteriorarea vopselei.

ETAPE
Pentru a îndepărta folie, este necesar să scoateți marginea cu un obiect ascuțit. După aceea, masterul îl trage ușor și îl scoate. În unele cazuri, este necesară expunerea termică. În acest caz, suprafața este bine încălzită, iar materialul se topește și se întinde. În plus, este posibil să se utilizeze un lichid special.

REZULTATE
Îndepărtarea foliei de către profesioniști vă permite să curățați suprafața de acoperire și să nu deteriorați stratul de vopsea. După îndepărtarea sa, se pot aplica materiale polimerice sau se poate realiza o altă acoperire.
Detailing
Umidificare interioară
DESCRIERE
Umidificarea interiorului vă permite să obțineți umiditatea necesară în interiorul mașinii. Acest serviciu va ajuta la crearea unei atmosfere bune, deoarece aerul uscat afectează negativ starea pielii. În plus, este posibilă îmbunătățirea atmosferei în salon cu un miros plăcut.
Detailing
Izolare fonică
DESCRIERE
Izolarea fonică va oferi confort și plăcere de la conducere. Serviciul include aplicarea materialelor absorbante de zgomot pe diferite părți ale caroseriei.

ETAPE
 1. Demontarea interiorului mașinii;
 2. Pregătirea suprafeței înainte de instalarea materialelor absorbante de vibrații;
 3. Tăierea materialului;
 4. Aplicarea amortizorului de vibrații.
REZULTATE
Amortizorul de vibrații amortizează vibrațiile și undele sonore de joasă frecvență. Ca urmare, șoferul și pasagerii beneficiază de un sejur confortabil în interiorul.
Detailing
Echipamente Audio
DESCRIERE
Echipamentul Audio oferă un sistem audio modern. Acustica obișnuită(stock), în majoritatea cazurilor, are un interval de frecvență îngust. Cu muzică puternică în interiorul cabinei, elementele individuale încep să vibreze. Instalarea sunetului de înaltă calitate într-o mașină vă permite să vă bucurați de un sunet bun.

ETAPE
În timpul lucrului, experții selectează sistemul audio și determină locația difuzoarelor. Toate lucrările se efectuează cu o dezasamblare completă a mașinii și a portbagajului. La sfârșitul instalării, profesioniștii configurează sistemul de sunet

REZULTATE
Ca urmare a instalării unui sistem audio modern în interiorul mașinii, sunt furnizate sunet clar și bas clar.
Detailing
Retrofit opticii
DESCRIERE
Retrofitul opticii se realizează cu scopul de a îmbunătăți calitatea farurilor auto. Și aceasta este cheia conducerii în siguranță pe drumurile. În timpul serviciului, se efectuează modernizarea sau modificarea farurilor vechi. După aceasta, îndeplinesc toate cerințele stabilite și # nbsp; arată nou.

ETAPE
 1. Demontarea farurilor;
 2. Curățare și lustruire;
 3. Restaurarea reflectorului și cromarea.
Opțional, este posibil să înlocuiți obiectivul din camere cu unul nou și performant.

REZULTATE
Restaurarea calităților de sticlă. Ca urmare, sticla devine transparentă și oferă o vizibilitate bună în orice moment al zilei.
Atelier
Remodelare interioara
DESCRIERE
Remodelarea interioară este necesară în diferite cazuri. Uneori șoferii preferă să-l actualizeze înainte de a vinde sau pentru uz personal. Ocazional, garnitura interioară poate fi deteriorată. În ambele cazuri, remodelarea interioară vă permite să rezolvați problema.

ETAPE
 1. Demontarea;
 2. Îndepărtarea pielii vechi și şlefuire;
 3. Aplicarea compoziției adezive;
 4. Întinderea și netezirea țesăturii.
La sfârșit, țesătura este egalizată cu o rolă și rămășițele sunt tăiate.

REZULTATE
Noua garnitură face ca interiorul mașinii să fie prezentabil și elegant. Ca urmare, problema clientului este rezolvată: estetica sau pregătirea pre-vânzare a mașinii.
Atelier
Croitorie de detalii interioare originale
DESCRIERE
Proprietarii de mașini decorează adesea interioarele auto. Croirea detaliilor interioare originale vă permite să ieșiți în evidență și să asigurați confortul șoferului și pasagerilor.

ETAPE
 1. Alegerea unui prototip individual;
 2. Selecția Țesăturilor;
 3. Crearea unei schițe și a unui model;
 4. Croitorie.

REZULTATE
Proprietarii de mașini vin adesea atunci când este necesar să coaseți perne și alte detalii interioare unice. Ca urmare, confortul șoferului și al pasagerilor este atins.
Atelier
Pachet De Îngrijire
DESCRIERE
Pachetul de îngrijire include servicii pentru utilizarea produselor cosmetice profesionale pentru automobile pentru curățarea și reîmprospătarea interiorului mașinii. Țesăturile sunt tratate cu detergenți de curățare a petelor. Impuritățile slabe sunt curățate în alte moduri. Datorită pachetului de îngrijire, interiorul mașinii va fi întotdeauna curat.

REZULTATE
Drept urmare, proprietarul mașinii nu se poate îngrijora de curățenia și mirosurile din cabină. Cosmeticele profesionale de înaltă calitate vă vor ajuta să faceți față oricărei contaminări și să asigurați îngrijirea corespunzătoare a vehiculului.
Atelier
Acoperiri organice pe bază de ceară / polimeri și sintetice
Garanție de 49 de zile

DESCRIERE
Acoperirile organice bazate pe diverse substanțe păstrează prospețimea vopselei și împiedică dezvoltarea coroziunii. Astfel de mijloace sunt necesare atunci când o mașină se utilizează pe drumuri prăfuite, neasfaltate.

ETAPE
Lustrurile diferă în ceea ce privește compoziția și scopul. Indiferent de compoziție, toate includ substanțe sintetice. Acoperirile organice pe bază de ceară au o compoziție ecologică pe bază de plante. Ceara se caracterizează prin strălucire naturală și retenție de culoare.

REZULTATE
Acoperirile organice protejează vopseaua de praf, murdărie, fisuri și așchii. Cu ajutorul lustrurilor, este posibilă protejarea unei mașini noi și obținerea unui luciu excelent al corpului.
Sticlă lichidă
Aplicarea stratului de protecție "sticlă lichidă" în două straturi
DESCRIERE
Sticla lichidă este un compus care protejează fiabil caroseria mașinii de condițiile adverse de mediu. Datorită substanței active incluse în compoziția sa, pe suprafața mașinii se formează o carcasă de protecție solidă. Această acoperire este sigură pentru vopsea și își păstrează calitățile excelente timp de până la 12 luni.Нанесение жидкого стекла в два слоя обеспечивает надежную защиту лкп кузова. В результате краска не портится под воздействием негативных условий окружающей среды и не выгорает под воздействием ультрафиолетовых лучей.

ETAPE
 1. Spălare de înaltă calitate și Curățarea chimică a vopselelor cu utilizarea instrumentelor profesionale;
 2. Lustruirea corpului și eliminarea tuturor defectelor;
 3. Acoperirea corpului cu sticlă lichidă și utilizarea uscării în infraroșu pentru a obține cel mai bun rezultat.

REZULTATE
 • Efect hidrofob 100 g
 • Auto-curățare
 • Strălucire profundă
 • Alunecos la acoperirea tactilă
 • Protecție împotriva zgârieturilor — 40%
 • Anti-ploaie și anti-gheață

Ceramică

mai multe detalii
Ceramică
Acoperire ceramica în doua straturi
Durata este mai mare de 699 de zile.

DESCRIERE
Acoperirea ceramică în două straturi vă permite să obțineți o protecție fiabilă și o strălucire orbitoare timp de 60 de luni. Acest serviciu vă permite să îmbunătățiți aspectul și să prelungiți durata de viață a vopselei timp de mulți ani.

ETAPE
 1. Spălarea și curățarea temeinică a caroseriei prin mijloace profesionale;
 2. Lustruirea și eliminarea defectelor și deteriorarea corpului;
 3. Aplicarea ceramicii premium și coacerea prin uscare Infraroșu;
 4. Acoperire cu compoziția finală hidrofugă.
REZULTATE
Strălucește ca oglinda și culoarea a vopselei devine strălucitoare. Rezistență la așchiere și alte deteriorări mecanice. După aplicarea ceramicii, este asigurată o protecție fiabilă împotriva razelor ultraviolete și efectul distructiv al reactivilor.
Acoperiri obișnuite
Acoperiri organice pe bază de ceară / polimeri și sintetice
49 zile garanție

Portofolio

Despre Noi companie

Nu vorbim cu dvs. despre viteza și magia calității serviciilor oferite. Vă spunem adevărul, pentru că facem munca la timp, ca și pentru noi înșine. Ieftin și rapid — acesta nu este profilul nostru
În 2022, Nicholas Schmidt, în rolul "Dominic Torreto", a adunat echipa noastră prietenoasă la salonul său de tatuaje și i-a invitat pe toți să renunțe la locurile de muncă pentru proiectul unei vieți, să întruchipeze Fast and the Furious live!
Am fost cu toții fani ai unor emisiuni TV precum" pimp My ride "și filme" fast And Furious " etc. și nu ne-am deschis afacerea de dragul afacerilor și cu atât mai mult de dragul practicii. De ce? Ne iubim țara și vrem să ne construim propriul sindicat.

Furnizori și Branduri

comandă un apel

Completați formularul și așteptați apelul nostru. Vom discuta despre dorințele dvs. și vom oferi o soluție.

Contacte

Strada Calea Basarabiei 16/1, Chișinău 2001, Moldova
+37376986585